Logo agima people

The Biggest Roundtable Worlwide

Wo+men's progress és un espai de trobada creat per agimapeople que organitza “La Taula Rodona Més Gran Del Món”.

inspirar, conversar, transformar

La coresponsabilitat s’aprèn? Coresponsabilitat i aprenentatge (15h30 – 17h30)

Xavier Creus Moderador

Optimista i innovador, Javi Creus és un dels pensadors més reconeguts sobre economia col·laborativa i models de negoci alternatius, fundador de Ideas For Change, un think-tank estratègic per grans empreses.

Catalina Hoffmann

Emprenedora i creadora del Mètode Hoffmann. Representa la passió, l’afany de superació i el coneixement del sector de la tercera edat. El seu mètode suposa una innovació en el sector i està obtenint magnífics resultats en el terreny d’Alzheimer, Parkinson i hemiplegies, entre altres.

Gemma Cànovas

És psicòloga i autora de El Oficio de ser madre, La construcción de la maternidad, entre altres. Al llarg de la seva àmplia carrera professional ha assessorat escoles, centres psicopedagògics, escoles bressol i centres d’atenció per a la dona.

Carlos González

És físic i divulgador de nous paradigmes científics, compte amb més de 24 anys d’experiència com a mestre de matemàtiques i física per adolescents. A més porta 14 anys fent conferències i tallers sobre creixement personal. És el protagonista del documental Entre Maestros dirigit per Pablo Usón, inspirador de la segona conversa d’aquesta edició.

Miriam Porté

És productora de pel·lícules com El Gran Vázquez (2010), Clara Campoamor, La mujer olvidada (2011) y Els nens salvatges (2012). La seva trajectòria de 1981 a 2002, recull una llarga experiència en el camp de la producció publicitària. En el 2012 comença la seva carrera com a productora de llargmetratges i ficció televisiva.

Simon Dolan

Catedràtic de Psicologia del treball i Gestió de Recursos Humans a ESADE Business School, on és titular de la Càtedra del “Future of Work”. Té més de 60 llibres traduïts a diversos idiomes com “El coaching y la dirección por valores”, “El estrés laboral y la salud” o “Cyberness: The future reinvented”. Més información a: www.simondolan.com

Models de societat i transmèdia, qui inspira a qui? (18h00 – 20h00)

Conxita Casanovas Moderadora

Crític i periodista de cine, actualment dirigeix el programa Va de Cine de Ràdio Nacional Espanyola. L’any passat va rebre el premi de Comunicació Alfonso Sánchez per l’Acadèmia de Cinema. Un cop més, ens acompanya a Wo+Men’s Progress i farà de moderadora de la segona conversa.

Pablo Usón

Productor i director amb 25 anys d’experiència. Entre Maestros és el seu primer llargmetratge documental (2013). En aquest documental Pablo Usón ens submergeix en una experiència educativa innovadora a través de la convivència d’un grup d’alumnes amb un professor alternatius durant 12 dies.

Esteve Riambau

És un historiador, crític i realitzador cinematogràfic, doctor en Ciències de la Comunicació i llicenciat en Medicina i Cirurgia. Actualment és el director de la Filmoteca de Catalunya, professor de comunicació audiovisual i publicitat de la UAB i vicepresident de la Federació Internacional de Arxius Fílmics. És autor d’una trentena de llibres sobre història del cinema i ha co-dirigit amb Elisabet Cabeza els llargmetratges La Doble Vida del Faquir i Máscaras.

Pep Torres

Pep Torres es teòric de la creativitat i de la imaginació. La seva pasió pels invents l’ha portat a desenvolupar el projecte del primer museu d’invents e ideies del món que va obrir les seves portes en el 2011 a la ciutat de Barcelona. Així neix miBa un espai amb sales de formació per a nens i emprenedors, exposicions permanents i temporals sobre invents

Josep Forment

Va cursar estudis de direcció cinematogràfica i Filosofia. Es escriptor, editor i traductor. Ha traduït del francès Sueños para marginados (El Andén, 2007), Lanzarote o el caballero de la carreta (Alrevés, 2010) i Zweig y el candelabro: destino y judaísmo(Alrevés, 2012) Es estudiós i traductor de tota l’obra d’Arthur Rimbaud, de la que ha publicat, també en Alrevés, Arthur Rimbaud, poesía al raso. Vol I. Textos 1870-1871 (2011) i Arthur Rimbaud, la belleza del diablo (2009), un llibre-joc, en el que els poemes es llegeixen en quartilles i van acompanyats d’un assaig maniàtic-crític on s’exposen tot tipus d’hipòtesis i supòsits inèdits sobre la enigmàtica obra del genial poeta francès.
Actualment es editor en Alrevés y treballa en un projecte de pedagogia editorial per als autors: Escribir, el oficio de la mentira.
Col·labora en espais literaris y crítics a RNE, Ràdio4, al programa Entre hores.

Marga Íñiguez

Investigadora. Experta en Creativitat y Comunicació. Des de 1965 fins avui es dedica a la investigació de procesos creadors i treballa en el desenvolupament de la Creativitat, la innovació i els Canvis Socials tant en organismes públics com privats. Impartint cursos, tallers, conferències i consultoria en diferents àrees: Plans de Desenvolupament – Empreses e Institucions – Mitjans de Comunicació – Universitats – Formació de Formadors – Dones – Escoles de Belles Arts – Arquitectura – Arts Escèniques y Visuals – Generació de Treball…