Logo agima people

The Biggest Roundtable Worlwide

Wo+men's progress és un espai de trobada creat per agimapeople que organitza “La Taula Rodona Més Gran Del Món”.

inspirar, conversar, transformar

Cap un món més sostenible (18h30 – 20h30)

Christian Felber:

Professor universitari d’economia, ballarí, escriptor i divulgador en matèries d’economia i sociologia. És especialista en economia sostenible i alternatives per als mercats financers. Ha desenvolupat un nou model internacional econòmic denominat Economia del Bé Comú. Autor de varis llibres Economía del Bien Común (Deusto) i acaba de presentar Salvemos el Euro (Conecta)


Enric Tintoré:

Durant la seva llarga trajectòria professional ha dirigit les seccions d’Economia dels principals diaris de la ciutat, alhora que ha aprofundit en l’estudi de la ciència mil · lenària del ioga. Coincideix amb el prestigiós economista E. F. Schumacher en què la Humanitat necessita canviar de mapa i obrir-se cap a la dimensió espiritual per fer front als greus reptes als quals s’enfronta i propiciar el desenvolupament d’una existència plena, feliç i equilibrada per a tothom.

17

M. Àngels Vallvé:

Presidenta de GVC Gaesco, societat especialitzada en serveis d’inversió. Des GVC defensa que en el seu sector “ser responsable és tractar d’assessorar i d’ajudar a les persones amb estalvis que els inverteixin de la millor manera possible d’acord amb les seves circumstàncies”. Com sempre l’ “abús” de productes financers “és el que ha portat a la crisi econòmica actual”.

4

Sor Lucia Caram:

Monja dominicana contemplativa, apassionada de la humanitat que es dedica a l’ajut dels més necessitats. Ha promogut la Fundació Rosa Oriol (banc d’aliments), Grup de Diàleg Interreligiós de Manresa, té un programa a Ràdio 4 i publica la seva autobiografia El mundo es mi Clautro (Plataforma Editorial). Intenta ser feliç i fer feliços els altres.