Logo agima people

The Biggest Roundtable Worlwide

Wo+men's progress és un espai de trobada creat per agimapeople que organitza “La Taula Rodona Més Gran Del Món”.

inspirar, conversar, transformar

Cap a un món més ètic (16h00-18h00)


Rosa Maria Calaf

La més veterana dels corresponsals de TVE, ha informat per TVE des de 93 països sobre política i economia, conflictes i catàstrofes, cultura i societat. Va formar part de la plantilla de TVE des de 1970 fins 2009. Va ser membre de l’equip fundador de la Televisió de Catalunya, TV3, com a directora de programació i producció. Guardonada pels següents premis entre d’altres: ONES 2001, Women Toghether UN, Premi Nacional del Periodisme de Catalunya 2009, i un llarg seguit.

Pepa Fernández

Als divuit anys va començar a treballar a la ràdio. Des de 1999 dirigeix ​​i presenta a Ràdio Nacional al programa “No és un dia qualsevol”, un magazine de cap de setmana que el 2003 va obtenir el Premio Ondas al millor programa de ràdio de difusió nacional. Ha rebut també dos Micròfons de Plata i un Premi especial de la APEI (Associació Professional Espanyola d’Informadors de ràdio, premsa i televisió), una Antena d’Or, el Premi de Ràdio de Canvi 16, el Premi Periodístic El Cava, el Micròfon d’or, el Premi de Gastronomia de Diari d’Avisos i el Pica d’Estats. També ha estat distingida amb el Premi Ondas 2008 a la Trajectòria Professional i el premi Emilio Castelar a l’Eficàcia comunicativa 2009.
És professora de la Facultat de Comunicació de la Universitat Ramon Llull. Ha treballat en diversos programes de televisió. Ha estat col · laboradora de l’espai “El Club” de TV3 i actualment intervé a “El Matí de la 1”.

Chema Carrasco

Chema Carrasco

Llicenciat en Ciències de la Comunicació (UAB). Periodista de RNE (Ràdio 4 i Radio 3) desde 1997. Ha presentat i dirigit programes com “La Taverna del Llop”, especializat en música i cultura alternativa. Actualment assumeix “Tinc un Pla Secret”, programa setmanal de Ràdio 4, on parla amb emprenedors, artistas i creadors que han fet realitat la seva passió, empresa o somni. Des de fa anys ajuda i assessora emprenedors i creadors perquè millorin la seva comunicació (o directament comencin a treballar-la). Implicat amb artistes com Marcel·lí Antúnez (fundador de La Fura dels Baus), start-ups com Hallst.com, dissenyadors de moda com Bibian Blue i festivals com Offf, entre d’altres. S’implica en la comunicació de projectes amb emprenedors i creadors que no arriben a tot i que necessiten nocions bàsiques sobre què implica comunicar, com fer-ho de manera efectiva i tot allò que es pot guanyar fent-ho bé.

Llucia Oliva

Llucia Oliva

Llicenciada en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i en Literatura, a la Universitat de Barcelona. És Màster en Periodisme Televisiu per l’American University (Washington, DC. USA) i Màster en Comunicació de Masses per la Universitat de Wisconsin (Madison, Wi. USA). Corresponsal amb les TV públiques espanyoles i catalanes I també va dirigir els telenoticies. Ës guanyadora de premis internacional I te una gran trajectoria en l’ensenyament del periodisme de les universitats catalanes.

Alex Sálmon

Va estudiar Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona i Filosofia a la Universitat de Barcelona. Va començar a treballar a Ràdio Miramar a l’any 1981. A més ha escrit guions per televisió, encara que sempre ha estat vinculat a la premsa escrita. Va començar a publicar al Diario de Barcelona a l’any 1983. És membre de l’equip fundacional de El Mundo a l’any 1989 i de la seva edició catalana a l’any 1995, de la que ara és director. Semre ha estat vinculat a la cultura. Col·laborador habtual en tertúlies de ràdio i televisió.